Seeing Nantai Holiday Apartment

Tainan
Seeing Nantai Holiday Apartment Öne Çıkan Resim
Seeing Nantai Holiday Apartment Dış Mekan
Seeing Nantai Holiday Apartment Dış Mekan
Seeing Nantai Holiday Apartment İç Mekan
Seeing Nantai Holiday Apartment İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Seeing Nantai Holiday Apartment
No.1, Ln.181, Jhengnan 1st St. Yongkng District , Tainan

Seeing Nantai Holiday Apartment misafirlere Tainan (Yongkang) bölgesinde, Tainan Gece Çiçek Pazarı ve Xiao Bei Gece Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Cheng Kung Ulusal Üniversitesi ile 3,1 mi (5 km) ve Chihkan Kalesi ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x