Secrets Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Secrets Pattaya Genel
Secrets Pattaya Genel
Secrets Pattaya Öne Çıkan Resim
Secrets Pattaya Dış Mekan
Secrets Pattaya Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Secrets Pattaya
316/147 Moo 10 Soi Buakaow Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Secrets Pattaya Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Jomtien Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Secrets Pattaya misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x