Golden Sea Pattaya Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Golden Sea Pattaya Hotel Genel
Golden Sea Pattaya Hotel Genel
Golden Sea Pattaya Hotel Genel
Golden Sea Pattaya Hotel Genel
Golden Sea Pattaya Hotel Genel
Image More +123 fotoğraf
Golden Sea Pattaya Hotel
316/152 Moo 10 Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Golden Sea Pattaya Hotel konaklamanızda Pattaya Avenue Alışveriş Merkezi ve Royal Garden Plaza alışveriş merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,2 km ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 1,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 323 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Grand
Grand Deluxe Room
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x