Seawind On the Bay - Apartments

Cornwall County, Montego Bay
Seawind On the Bay - Apartments Öne Çıkan Resim
Seawind On the Bay - Apartments Dış Mekan
Seawind On the Bay - Apartments Dış Mekan
Seawind On the Bay - Apartments Dış Mekan
Seawind On the Bay - Apartments Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Seawind On the Bay - Apartments
Sunset Drive Cornwall County, Montego Bay

Montego Körfezi bölgesindeki Seawind On the Bay - Apartments misafirlere denize sıfır, Freeport Peninsula ile Sunset Beach Resort Au Doğal Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Rose Hall Great House ile 12,1 mi (19,5 km) ve Montego Bay Cruise Gemisi İskelesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak, Liman Manzaralı
Room
Economy Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x