Casa Marina Montego Bay at Seawind

Cornwall County, Montego Bay
Casa Marina Montego Bay at Seawind Genel
Casa Marina Montego Bay at Seawind Genel
Casa Marina Montego Bay at Seawind Öne Çıkan Resim
Casa Marina Montego Bay at Seawind Dış Mekan
Casa Marina Montego Bay at Seawind Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Casa Marina Montego Bay at Seawind
Sunset Drive, Freeport Cornwall County, Montego Bay

Casa Marina Montego Bay at Seawind misafirlere Montego Körfezi bölgesinde, denize sıfır, Freeport Peninsula ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sunset Beach Resort Au Doğal Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rose Hall Great House ile 12 mi (19,3 km) ve Montego Bay Cruise Gemisi İskelesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Casa Marina Montego Bay at Seawind içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 50-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Signature Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x