SeaStar Hotel Ha Long

Kuzey Vietnam, Halong
SeaStar Hotel Ha Long Genel
SeaStar Hotel Ha Long Genel
SeaStar Hotel Ha Long Öne Çıkan Resim
SeaStar Hotel Ha Long Dış Mekan
SeaStar Hotel Ha Long Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
SeaStar Hotel Ha Long
8 Phan Chu Trinh, Bai Chay Ward Kuzey Vietnam, Halong

SeaStar Hotel Ha Long misafirlere Ha Long (Bai Chay) bölgesinde, Cái Dăm Market ve Ha Long Gece Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Halong Bay Marina ile 6,9 mi (11,2 km) ve Güneş Meydanı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için SeaStar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x