Green house

Inamaluwa
Green house Öne Çıkan Resim
Green house Dış Mekan
Green house Dış Mekan
Green house İç Mekan
Green house Kahvaltı
Image More +2 fotoğraf
Green house
Inamaluwa - Sigiriya Rd , Inamaluwa

Green house konaklamanızda Inamaluwa bölgesinde, Antik Sigiriya Kenti ile 8,7 km (5,4 mi) ve Dambulla Mağara Tapınağı ile 11 km (6,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sigiriya Müzesi ile 5 mi (8 km) ve Rangiri Dambulla International Stadı ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Dinig at vegetable garden yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Luxury Ağaç Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x