Seasons Hotels And Resort- Ngapali

Zi Phyu Kone
Seasons Hotels And Resort- Ngapali Genel
Seasons Hotels And Resort- Ngapali Genel
Seasons Hotels And Resort- Ngapali Öne Çıkan Resim
Seasons Hotels And Resort- Ngapali Dış Mekan
Seasons Hotels And Resort- Ngapali Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Seasons Hotels And Resort- Ngapali
No. 89, Ngapali - Mazin Airport Road , Zi Phyu Kone

Seasons Hotels And Resort- Ngapali misafirlere Zi Phyu Kone bölgesinde, plajda, Ngapali Golf Sahası ve Ngapali Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gyeiktaw Market ile 5,6 mi (9 km) ve Shwe Nan Taw Pagoda ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 34 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit (Embassy)
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x