Season B&B - Ngapali

Zi Phyu Kone
Season B&B - Ngapali Öne Çıkan Resim
Season B&B - Ngapali Dış Mekan
Season B&B - Ngapali Yerinde Yemek
Season B&B - Ngapali Yerinde Yemek
Season B&B - Ngapali Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Season B&B - Ngapali
No. 456 Ziwaka Lane, Thandwe , Zi Phyu Kone

Season B&B - Ngapali misafirlere Zi Phyu Kone bölgesinde, plaj yakınında, Ngapali Golf Sahası ve Ngapali Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan hostel Gyeiktaw Market ile 5,8 mi (9,4 km) ve Shwe Nan Taw Pagoda ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Season B&B - Ngapali misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x