Seaside Jomtien Beach

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Seaside Jomtien Beach Genel
Seaside Jomtien Beach Genel
Seaside Jomtien Beach Genel
Seaside Jomtien Beach Genel
Seaside Jomtien Beach Genel
Image More +37 fotoğraf
Seaside Jomtien Beach
309/47-48 Moo 12 Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Seaside Jomtien Beach size Pattaya merkezinde, Jomtien Plajı yakınında ve Pattaya Plajı ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dongtan Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Pattaya Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x