Natural Park Resort

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Natural Park Resort Öne Çıkan Resim
Natural Park Resort Dış Mekan
Natural Park Resort Dış Mekan
Natural Park Resort Dış Mekan
Natural Park Resort İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Natural Park Resort
412 Jomtien Beach Road, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Natural Park Resort size Pattaya (Na Kluea) bölgesinde, Jomtien Plajı yakınında ve Pattaya Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dongtan Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Pattaya Plajı ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Thai Pattara Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 188 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Thai
Thai House
Junior
Junior Suite
Family
Family Suite (3 Bedrooms Villa)
Family
Family Suite (4 Bedrooms Villa)
Room
Superior
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Suite (2 Bedrooms Villa)
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x