Seaside Hotel North Vancouver

Vancouver Coast, Kuzey Vancouver
Seaside Hotel North Vancouver Genel
Seaside Hotel North Vancouver Genel
Seaside Hotel North Vancouver Genel
Seaside Hotel North Vancouver Öne Çıkan Resim
Seaside Hotel North Vancouver Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Seaside Hotel North Vancouver
130-125 Victory Ship Way Vancouver Coast, Kuzey Vancouver

Kuzey Vancouver (Lower Lonsdale) bölgesindeki Seaside Hotel North Vancouver misafirlere Lonsdale Quay Market ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Lonsdale Quay Deniz Otobüsü Terminali ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Capilano Asma Köprüsü ile 5,4 km ve Lynn Canyon Suspension Bridge ile 6,6 km mesafede.

Seaside Provisions, Seaside Hotel North Vancouver misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler tablet bilgisayar ve düz ekran televizyon bulunan 71 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x