Seascape Holidays- Beaches

Port Douglas
Seascape Holidays- Beaches Öne Çıkan Resim
Seascape Holidays- Beaches Dış Mekan
Seascape Holidays- Beaches Dış Mekan
Seascape Holidays- Beaches İç Mekan
Seascape Holidays- Beaches Oda Manzaraları
Image More +69 fotoğraf
Seascape Holidays- Beaches
20 Esplanade , Port Douglas

Seascape Holidays- Beaches misafirlere Port Douglas bölgesinde, deniz kıyısında, Great Barrier Reef ve Four Mile Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Flagstaff Hill ile 0,1 mi (0,1 km) ve Macrossan Street ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı çıkış ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x