Driftwood Mantaray

Port Douglas
Driftwood Mantaray Öne Çıkan Resim
Driftwood Mantaray Dış Mekan
Driftwood Mantaray Dış Mekan
Driftwood Mantaray Dış Mekan
Driftwood Mantaray İç Mekan
Image More +125 fotoğraf
Driftwood Mantaray
65 Macrossan Street , Port Douglas

Driftwood Mantaray misafirlere Port Douglas merkezinde, Great Barrier Reef ve Macrossan Street yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Four Mile Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Flagstaff Hill ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı çıkış ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı (Loft), 3 Yatak Odası
Two
Two Bedroom Two Bathroom Apartment
Apart
Apart Daire
Two
Two Bedroom Two Bathroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x