Seagulls Hostel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Chbanat
Seagulls Hostel Genel
Seagulls Hostel Genel
Seagulls Hostel Genel
Seagulls Hostel Öne Çıkan Resim
Seagulls Hostel Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Seagulls Hostel
214 Rue Chbanat Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Chbanat

Seagulls Hostel misafirlere Essaouira (Medina) bölgesinde, Mohammed Ben Abdallah Müzesi ve Skala de la Ville ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan hostel Essaouira Plajı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Moulay el Hassan Meydanı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 4 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Design Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x