Seafront Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos
Seafront Apartments Genel
Seafront Apartments Öne Çıkan Resim
Seafront Apartments Dış Mekan
Seafront Apartments Dış Mekan
Seafront Apartments Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Seafront Apartments
Kavos Lefkimmi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos

Seafront Apartments konaklamanızda Korfu bölgesinde, Lefkimmi Limanı ile 3,6 km (2,3 mi) ve Arkoudilas Plajı ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Issos Plajı ile 18,5 km (11,5 mi) ve Boukari Plajı ile 19 km (11,8 mi) mesafede.

Seafront Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Üç
Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x