Sea View Hotel & Apartments

Hanya
Sea View Hotel & Apartments Genel
Sea View Hotel & Apartments Öne Çıkan Resim
Sea View Hotel & Apartments Dış Mekan
Sea View Hotel & Apartments Dış Mekan
Sea View Hotel & Apartments Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Sea View Hotel & Apartments
Parigoria Apteron Str. , Hanya

Sea View Hotel & Apartments misafirlere Hanya bölgesinde, plaj yakınında, Aptera ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hrissi Akti Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Eski Venedik Limanı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Agia Marinası Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 100.00 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Stüdyo,
Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Superior
Superior Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x