Kedrissos Hotel Apartments

Hanya
Kedrissos Hotel Apartments Genel
Kedrissos Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Kedrissos Hotel Apartments Dış Mekan
Kedrissos Hotel Apartments Dış Mekan
Kedrissos Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Kedrissos Hotel Apartments
Chania Town , Hanya

Hanya bölgesindeki Kedrissos Hotel Apartments misafirlere Hrissi Akti Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Nea Chora Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Agioi Apostoloi Plajı ile 2,5 km (1,6 mil) ve Kalamaki Plajı ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

52 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 70 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x