Sea Palace Hotel

Güney Bombay, Bombay
Sea Palace Hotel Genel
Sea Palace Hotel Genel
Sea Palace Hotel Genel
Sea Palace Hotel Genel
Sea Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Sea Palace Hotel
26, P J Ramchandani Marg Near Radio Club Güney Bombay, Bombay

Sea Palace Hotel misafirlere Bombay (Kolaba) bölgesinde, Hindistan Geçidi ve Front Bay ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 17,1 mi (27,4 km) mesafede.

Raaga Bar and Kitchen yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bombay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 350 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Deluxe Sea facing room )
Oda
Oda (Standard Room Non Sea facing)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x