Gulf Hotel

Güney Bombay, Bombay
Gulf Hotel Öne Çıkan Resim
Gulf Hotel Dış Mekan
Gulf Hotel Dış Mekan
Gulf Hotel Kahvaltı
Gulf Hotel Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Gulf Hotel
3rd Floor, Kamal Mansion HNA Azmi Marg Road, Colaba Güney Bombay, Bombay

Gulf Hotel misafirlere Bombay (Kolaba) bölgesinde, Hindistan Geçidi ve Front Bay ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juhu Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) ve ABD Başkonsolosluğu ile 17,1 mi (27,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x