Sea of Eden

South Dalmatia, Lozica
Sea of Eden Genel
Sea of Eden Genel
Sea of Eden Genel
Sea of Eden Genel
Sea of Eden Genel
Image More +41 fotoğraf
Sea of Eden
Lozica 3 South Dalmatia, Lozica

Dubrovnik bölgesindeki Sea of Eden misafirlere deniz kıyısında, Franjo Tudman Köprüsü ve Stikovica Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Dubrovnik Feribot İskelesi ile 3,7 mi (6 km) ve Gruz Limanı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Sea of Eden misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

5 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Denize Sıfır
Romantic
Romantic Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Plaj Kenarı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x