Sea Horizon Apartments

Willemstad
Sea Horizon Apartments Genel
Sea Horizon Apartments Genel
Sea Horizon Apartments Genel
Sea Horizon Apartments Öne Çıkan Resim
Sea Horizon Apartments Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Sea Horizon Apartments
Bapor Kibra 2/n , Willemstad

Sea Horizon Apartments misafirlere Willemstad bölgesinde, plaj yakınında, Mambo Plajı ve Leeward Antilleri ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Kurasao Deniz Akvaryumu ile 0,4 mi (0,6 km) ve Blue Bay ile 9,5 mi (15,2 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 14 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Apartment, 1 Bedroom for 5 pax
Room
Standard 1 bedroom Apartment for 3 pax

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x