LionsDive Beach Resort

Willemstad
LionsDive Beach Resort Genel
LionsDive Beach Resort Genel
LionsDive Beach Resort Genel
LionsDive Beach Resort Genel
LionsDive Beach Resort Genel
Image More +125 fotoğraf
LionsDive Beach Resort
Bapor Kibra , Willemstad

LionsDive Beach Resort misafirlere Willemstad bölgesinde, plajda, Mambo Plajı ve Leeward Antilleri yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kurasao Deniz Akvaryumu ile 0,2 mi (0,4 km) ve Blue Bay ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Hemingway ideal; otelin denize sıfır restoranı bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 137 klimalı oda espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Resort
Resort View Room
1
1 Bedroom Suite
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Oceanfront
Oceanfront Cabana
Room
Oceanview Room
Room
Oceanfront Room
Room
2 Bedroom Apartment Lions

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x