Sea Cliff Hotel Jeju

Jeju Adası, Jeju
Sea Cliff Hotel Jeju Öne Çıkan Resim
Sea Cliff Hotel Jeju Dış Mekan
Sea Cliff Hotel Jeju Dış Mekan
Sea Cliff Hotel Jeju Dış Mekan
Sea Cliff Hotel Jeju İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Sea Cliff Hotel Jeju
554-8, Aewolhaean-ro, Aewol-eup Jeju Adası, Jeju

Sea Cliff Hotel Jeju misafirlere Jeju Şehri (Aewol) bölgesinde, Guomridol Salt Farm ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Gwakji Beach ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Hyeopjae Plajı ile 10,5 mi (16,9 km) ve Jeju Shinhwa World ile 16 mi (25,8 km) mesafede.

디오라제 퓨전레스토랑, Sea Cliff Hotel Jeju misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premier Oda, Teras, Okyanus Manzaralı (Ondol)
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x