Schloss Hotels & Resorts

Şanghay
Schloss Hotels & Resorts Öne Çıkan Resim
Schloss Hotels & Resorts Dış Mekan
Schloss Hotels & Resorts Dış Mekan
Schloss Hotels & Resorts Dış Mekan
Schloss Hotels & Resorts Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Schloss Hotels & Resorts
No.6 Gangxi Street Xingchang, Pudong District , Şanghay

Schloss Hotels & Resorts misafirlere Şangay (Pudong) bölgesinde, Şangay Vahşi Hayvan Parkı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Shanghai Disneyland© ile 10,7 mi (17,3 km) ve Rıhtım Bölgesi ile 25,9 mi (41,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft)
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x