Sawera Grand

Amritsar
Sawera Grand Öne Çıkan Resim
Sawera Grand Dış Mekan
Sawera Grand İç Mekan
Sawera Grand İç Mekan
Sawera Grand İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sawera Grand
1724/1, Sawera Tower, Katra Baghian Hall Bazaar Amritsar , Amritsar

Sawera Grand misafirlere Amritsar bölgesinde, tarihi bölgede, Altın Tapınak ve Hall Bazar ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gurudwara Santokhsar Sahib ile 0,2 mi (0,3 km) ve Katra Jaimal Singh Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sakun ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

39 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu vardır. Misafirler 1.00 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Buzdolabı, Şehir Manzaralı
Room
Club Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x