Amritsar Grand

Amritsar
Amritsar Grand Öne Çıkan Resim
Amritsar Grand Dış Mekan
Amritsar Grand Kahvaltı
Amritsar Grand Kahvaltı
Amritsar Grand Yerinde Yemek
Image More +48 fotoğraf
Amritsar Grand
Katra Bhagian Near Town Hall, Heritage Street , Amritsar

Amritsar bölgesindeki Amritsar Grand misafirlere iş merkezinde, Katra Jaimal Singh Pazarı ve Partition Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jallianwala Bagh Anıtı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Akal Takht ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Otelin restoranı Amritsar Grand misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 38 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x