Sawasdee Sukhothai Resort

Mueang Kao
Sawasdee Sukhothai Resort Genel
Sawasdee Sukhothai Resort Genel
Sawasdee Sukhothai Resort Genel
Sawasdee Sukhothai Resort Genel
Sawasdee Sukhothai Resort Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Sawasdee Sukhothai Resort
95/10 Moo 3 , Mueang Kao

Sukhothai bölgesindeki Sawasdee Sukhothai Resort konaklamanızda, Historic Town of Sukhothai yakınında ve Traphang Tong Budist Tapınağı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sukhothai Tarihi Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Wat Chang Lom ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Garden View Bungalow
Room
Bungalow
Room
Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x