Dorm of Happiness by Tharaburi Resort

Mueang Kao
Dorm of Happiness by Tharaburi Resort Öne Çıkan Resim
Dorm of Happiness by Tharaburi Resort Dış Mekan
Dorm of Happiness by Tharaburi Resort Dış Mekan
Dorm of Happiness by Tharaburi Resort Dış Mekan
Dorm of Happiness by Tharaburi Resort Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Dorm of Happiness by Tharaburi Resort
321/3 Muangkao-Napoh Road, Moo3 Muang Kao(Old city), Muang , Mueang Kao

Sukhothai bölgesindeki Dorm of Happiness by Tharaburi Resort konaklamanızda, Historic Town of Sukhothai ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Wat Chang Lom ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Sukhothai Tarihi Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Traphang Tong Budist Tapınağı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Tharaburi Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (Ta Suk Dorm)
Room
Superior - Private Bathroom Outside
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Yai Jai Dorm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x