Satori Homestay

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Satori Homestay Öne Çıkan Resim
Satori Homestay Dış Mekan
Satori Homestay İç Mekan
Satori Homestay İç Mekan
Satori Homestay İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Satori Homestay
Naya Bazaar Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu bölgesindeki Satori Homestay konaklamanızda, Temples of the Elements ve Three Goddesses Temples ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Boudhanath ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x