Sathya Park & Resorts

Thoothukudi
Sathya Park & Resorts Genel
Sathya Park & Resorts Genel
Sathya Park & Resorts Genel
Sathya Park & Resorts Genel
Sathya Park & Resorts Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Sathya Park & Resorts
2 / 86 Palayamkottai Rd , Thoothukudi

Tuticorin bölgesindeki Sathya Park & Resorts konaklamanızda, Thiruchendur Murugan Tapınağı ile 26,8 mi (43,2 km) ve Sankara Rameshvarar Thirukovil ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Hz. Meryem Bazilikası ile 7,8 mi (12,6 km) ve Kattabomman Hisarı ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 10 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 10 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 10 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel spa küveti olan 41 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Elite Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x