Hotel Alwin

Thoothukudi
Hotel Alwin Genel
Hotel Alwin Öne Çıkan Resim
Hotel Alwin Dış Mekan
Hotel Alwin İç Mekan
Hotel Alwin Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
Hotel Alwin
147 Thevarpuram Rd , Thoothukudi

Tuticorin bölgesindeki Hotel Alwin konaklamanızda, Sankara Rameshvarar Thirukovil ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Thiruchendur Murugan Tapınağı ile 25,2 mi (40,5 km) ve Hz. Meryem Bazilikası ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

44 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Tuticorin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 794 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Club Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x