Sasima House

Chiang Mai
Sasima House Genel
Sasima House Genel
Sasima House Genel
Sasima House Genel
Sasima House Öne Çıkan Resim
Image More +83 fotoğraf
Sasima House
169/3 Sridonchai Rd. Chang Klan Muang , Chiang Mai

Chiang Mai (Chang Khlan) bölgesindeki Sasima House Chiang Mai Gece Çarşısı ve Anusarn Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Sasima House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x