Sardinia International House

Alghero - Kuzey Sardinya, Zeddiani
Sardinia International House Öne Çıkan Resim
Sardinia International House Dış Mekan
Sardinia International House Dış Mekan
Sardinia International House Dış Mekan
Sardinia International House Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Sardinia International House
Piazza Chiesa 15 Alghero - Kuzey Sardinya, Zeddiani

Zeddiani bölgesindeki Sardinia International House konaklamanızda Contini Şaraphanesi ve "Giovanni Marongiu” Kent Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel St. Christophoros Kulesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve San Francesco Kilisesi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Family Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Dört Kişilik Oda
Room
Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x