Locanda Da Renzo

Alghero - Kuzey Sardinya, Siamaggiore
Locanda Da Renzo Genel
Locanda Da Renzo Genel
Locanda Da Renzo Genel
Locanda Da Renzo Genel
Locanda Da Renzo Öne Çıkan Resim
Image More +49 fotoğraf
Locanda Da Renzo
SS 131 Km. 99, Loc. Sa Turritta Alghero - Kuzey Sardinya, Siamaggiore

Siamaggiore bölgesindeki Locanda Da Renzo konaklamanızda Piazza Eleonora ve La Casa del Pane di Nonnis G. ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel San Francesco Kilisesi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Santa Chiara Kilisesi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Locanda Da Renzo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Siamaggiore bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Havuz Manzaralı (Baldacchino)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Legno)
Room
Dört Kişilik Oda, Havuz Manzaralı (Marmo)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı (Granito)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x