Sarantis Hotel

Thrace, Haniotis
Sarantis Hotel Genel
Sarantis Hotel Genel
Sarantis Hotel Genel
Sarantis Hotel Genel
Sarantis Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Sarantis Hotel
Hanioti Halkidiki Thrace, Haniotis

Sarantis Hotel misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında, Chaniotis Plajı ve Pefkochori İskelesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pefkochori Lagünü ile 4,9 mi (8 km) ve Port Glarokavos ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Sarantis Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Suite With Balcony
One
One Bedroom Junior Suite Pool View
Junior
Junior Suite, Private Pool
Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Double)
Superior
Superior Room Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x