Nereides Hotel

Thrace, Haniotis
Nereides Hotel Genel
Nereides Hotel Öne Çıkan Resim
Nereides Hotel Dış Mekan
Nereides Hotel Dış Mekan
Nereides Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Nereides Hotel
Hanioti Thrace, Haniotis

Nereides Hotel misafirlere Kassandra bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Chaniotis Plajı ve Pefkochori İskelesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pefkochori Lagünü ile 5,1 mi (8,1 km) ve Port Glarokavos ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Poolside Bar ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu tavsiye edilir, ayrıca hafifi yemek servisi için kahve dükkânı/kafe seçeneği mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

25 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Side Pool View)
Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Premium
Premium Stüdyo (Side Pool View)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x