Sarang Mutiara Apartment

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Sarang Mutiara Apartment Genel
Sarang Mutiara Apartment Öne Çıkan Resim
Sarang Mutiara Apartment Dış Mekan
Sarang Mutiara Apartment Dış Mekan
Sarang Mutiara Apartment Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Sarang Mutiara Apartment
17 Jalan Hang Isap Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Sarang Mutiara Apartment misafirlere Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Mid Valley Mega Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pavilion Kuala Lumpur ile 1,1 mi (1,8 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 10.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 2 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2 + 1 Bedroom Condo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x