Sarana Praia Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Sarana Praia Hotel Genel
Sarana Praia Hotel Genel
Sarana Praia Hotel Genel
Sarana Praia Hotel Banyo Tipleri
Sarana Praia Hotel Havuz
Image More +16 fotoğraf
Sarana Praia Hotel
Avenida Beira Mar 5261 Praia de Taperapua Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Sarana Praia Hotel misafirlere Porto Seguro (Taperapua Plajı) bölgesinde, Axe Moi Eğlence Kompleksi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Itacimirim Beach ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Muta Plajı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Mundai Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 72 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x