Poty Praia Hotel

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Poty Praia Hotel Genel
Poty Praia Hotel Öne Çıkan Resim
Poty Praia Hotel Dış Mekan
Poty Praia Hotel Dış Mekan
Poty Praia Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Poty Praia Hotel
Rua dos Hibiscos, 140 Taperapuan Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Poty Praia Hotel misafirlere Porto Seguro (Taperapua Plajı) bölgesinde, Axe Moi Eğlence Kompleksi ve Itacimirim Beach ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Muta Plajı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Mundai Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 64 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x