Sara's Guest House

Ulanbator
Sara's Guest House Öne Çıkan Resim
Sara's Guest House Dış Mekan
Sara's Guest House İç Mekan
Sara's Guest House İç Mekan
Sara's Guest House İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Sara's Guest House
Sambuu Street 19A Unit 13 , Ulanbator

Sara's Guest House konaklamanızda Ulanbator merkezinde, Zanazabar Güzel Sanatlar Müzesi ve Moğolistan Ulusal Üniversitesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Sükhbaatar Meydanı ile 0,9 km (0,6 mi) ve Moğolistan Ulusal Opera ve Balesi Akademik Tiyatrosu ile 1,2 km (0,8 mi) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan 8 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x