Sapphire Bay Fiji

Sapphire Bay
Sapphire Bay Fiji Öne Çıkan Resim
Sapphire Bay Fiji Dış Mekan
Sapphire Bay Fiji Dış Mekan
Sapphire Bay Fiji Dış Mekan
Sapphire Bay Fiji Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Sapphire Bay Fiji
Sapphire Bay Vuda Point , Sapphire Bay

Lautoka bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Vuda Point Marinası ve Saweni Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Denarau Limanı Marinası ile 16,8 mi (27 km) ve Port Denarau ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada özel havuz ve LED televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x