Sapa View Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa View Hotel Genel
Sapa View Hotel Genel
Sapa View Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa View Hotel Dış Mekan
Sapa View Hotel Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Sapa View Hotel
No. 41, Muong Hoa Road Kuzey Vietnam, Sapa

Sapa View Hotel konaklamanızda Sa Pa bölgesinde, dağda, Sapa Katedrali ve Quang Truong Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sapa Gölü ile 0,9 km (0,6 mil) ve Ham Rong Dağı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Tam Tam Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Family
Family Süit
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x