Sapa Scenery Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Scenery Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Scenery Hotel Dış Mekan
Sapa Scenery Hotel Dış Mekan
Sapa Scenery Hotel Dış Mekan
Sapa Scenery Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sapa Scenery Hotel
69B - Fansipan Street Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Sapa Scenery Hotel konaklamanızda, Cable Car Station Sapa ve Quang Truong Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sapa Gölü ile 1,8 mi (2,9 km) ve Muong Hoa Valley ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda Sapa Scenery Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirlerimiz için 21 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Buhar odası ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Panoramic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x