Santorini Secret Suites & Spa

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Santorini Secret Suites & Spa Genel
Santorini Secret Suites & Spa Öne Çıkan Resim
Santorini Secret Suites & Spa Dış Mekan
Santorini Secret Suites & Spa Dış Mekan
Santorini Secret Suites & Spa Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Santorini Secret Suites & Spa
Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Santorini bölgesindeki Santorini Secret Suites & Spa misafirlere plaj yakınında, Ege Adaları ile Ammoudi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kamari Plajı ile 12,7 mi (20,5 km) ve Antik Thira ile 13,9 mi (22,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 18 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Villa, Kısmi Deniz Manzaralı, Ek Bina
Room
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Honeymoon Süit, Deniz Manzaralı
Room
Grand Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x