Nimbus Santorini

Oia
Nimbus Santorini Öne Çıkan Resim
Nimbus Santorini Dış Mekan
Nimbus Santorini Dış Mekan
Nimbus Santorini Dış Mekan
Nimbus Santorini Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Nimbus Santorini
Oia Santorini , Oia

Santorini bölgesindeki Nimbus Santorini konaklamanızda, Ege Adaları ve Ammoudi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Oia Kalesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Kamari Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

In Room Service, Nimbus Santorini misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dome
Dome Executive Room with Sea View and Private Pool
Grande
Grande Nimbus Suite with Sea view and Hot Tub
Rocky
Rocky Room with Sea View and Independent Pool
Rocky
Rocky Room with Sea View and Hot Tub
Secret
Secret Suite with Infinity Hot tub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x