Santorini Dreams Villas

Cyclades Adaları, Pyrgos
Santorini Dreams Villas Öne Çıkan Resim
Santorini Dreams Villas Dış Mekan
Santorini Dreams Villas Dış Mekan
Santorini Dreams Villas Dış Mekan
Santorini Dreams Villas Dış Mekan
Image More +156 fotoğraf
Santorini Dreams Villas
Ag.Theodosia 1 Cyclades Adaları, Pyrgos

Santorini bölgesindeki Santorini Dreams Villas konaklamanızda, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Kamari Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Antik Thira ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler açık özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık tenis kortları ve spa küveti mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Villa
Exclusive
Exclusive Villa
Grand
Grand Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x