Diva Santorini Luxury Villa

Pyrgos
Diva Santorini Luxury Villa Öne Çıkan Resim
Diva Santorini Luxury Villa Dış Mekan
Diva Santorini Luxury Villa İç Mekan
Diva Santorini Luxury Villa Yerinde Yemek
Diva Santorini Luxury Villa Oda Manzaraları
Image More +14 fotoğraf
Diva Santorini Luxury Villa
Pyrgos , Pyrgos

Santorini bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Santorini Kalderası ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Perivolos Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu villa Kamari Plajı ile 5,5 km (3,4 mil) ve Perissa Plajı ile 8,1 km (5 mil) mesafede.

Oteldeki 3 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu villada mutfak, fırın ve set üstü ocak var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Tek Kişilik çekyat bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x