Santo Refugio Heritage Hotel

San Andrés Cholula
Santo Refugio Heritage Hotel Genel
Santo Refugio Heritage Hotel Öne Çıkan Resim
Santo Refugio Heritage Hotel Dış Mekan
Santo Refugio Heritage Hotel Dış Mekan
Santo Refugio Heritage Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Santo Refugio Heritage Hotel
Santiago Momoxpan , San Andrés Cholula

Santo Refugio Heritage Hotel konaklamanızda San Andrés Cholula bölgesinde, Cholula Büyük Piramidi ile 3,4 km (2,1 mi) ve Triangulo Las Animas Alışveriş Merkezi ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Angelopolis Ticaret Merkezi ile 9,7 km (6 mil) ve FINSA Sanayi Bölgesi ile 9,8 km (6,1 mil) mesafede.

Santo Refugio Heritage Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. San Andrés Cholula bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Design Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x