Hotel Posada Señorial

San Andrés Cholula
Hotel Posada Señorial Genel
Hotel Posada Señorial Genel
Hotel Posada Señorial Genel
Hotel Posada Señorial Genel
Hotel Posada Señorial Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotel Posada Señorial
Av. 5 de Mayo 1400 , San Andrés Cholula

Hotel Posada Señorial misafirlere San Andrés Cholula (Cholula) bölgesinde, Americas Puebla Üniversitesi ve Container City ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angelopolis Ticaret Merkezi ile 6,3 mi (10,2 km) ve Val´Quirico ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Los Chapulines ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 60 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. San Andrés Cholula bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x